sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Uusille ihmisille ohjeistaminen.



Hei arvon vapo päät....

Nyt on mennyt hetki kun viimeksi kävin täällä ja kirjoittelin juttuja.
Nyt kuitenkin Qualuksen avautumisesta pitää hieman kirjottaa...
Minä olen sinänsä samaa mieltä tuon uusien laitteiden suosittelemisesta aloittelijoille, kun ei se aloittelija tiedä mistään mitään niin onko sille turha edes ehdottaa mekaanisia ja jotain itse rakennettavaa atoa?

Jos pääset näyttämään henkilölle suoraan kädestä pitäen miten noi toimii ja rakennetaan ja miten voidaan olla varma että ne on oikeasti turvallisia niin asia on ihan toinen.

nyt kuitenkin kun FB:n ja muutenkin somen kautta yritetään tyrkyttää ihmisille mekaanisia joista saadaan aikaiseksi putki pommi väärin käytettynä.... ei mahdu mun kaaliin.
Mulla muutama frendi on kysellyt mitä laitteita kannattaa käyttää ja kaikille olen suositellut esim emowin aloitus settiä jossa mukana tulee kaikki muut paitsi nesteet.

Ne on sitten niitä käyttänyt niin kauan kun ovat halunneet ja siirtyneet joko mekaanisiin ja parempiin tankkeihin tai sitten lopettaneet. Jo ihan senkin puolesta itse suosittelen noita aloitus settejä että niillä se kurkku tuntuma on pehmeämpi.

Yhtenä esimerkkinä on tuo oma vaimoke jolle koitin pitemmän aikaa tyrkyttää käteen mekaanisen ja siinä olleen tankin tai dripperin ja hirveitä yskä kohtauksia sai joka ainut kerta. Nyt sain hommattua sille Ego tikkuja muutaman ja siihen päähän muutaman clearon ja helvetti se innostu ihan eri tavalla kun pystyy höyryämään ilman niitä jumalattomia yskä kohtauksia.

Sama jos olen jollekkin suositellut jotain niin yritän olla paikalla kun ne ensimmäistä kertaa saa laitteet käsiinsä ja testataan ja kasataan ne yhdessä jo ihan sitä varten että voin olla varma että ne käyttää niitäkin oikein. Jo ihan sen puolesta että jos joku menee vituiks niin tiedän että ne ainakin on saanut "käyttö koulutuksen" aiheeseen ja laitteiden käyttöön.

Nesteet olen suositellut alussa tilaamaan valmiina nesteinä tai niin että minä tilaan niille tarvikkeet ja kokkaan itse ettei käy niin että ne käyttää esim 100mg/ml niksaa puoli pulloa sataan milliin valmista ja ihmettelee kun taju lähtee höyryteltäessa ;)

Toki ihmisiä voi auttaa sen mukaan mitä ne kysyy, jos joku tulee kysymään että mulla on tällainen setti jossa on esim kaiffari ja nemmy ja ei toimi kunnolla niin otan ja katon sen kanssa yhdessä sen jutun. FB:n ja somen puolella yritän ohjata esim youtuben pariin katsomaan videoita missä niitä rakennetaan ja säädetään.
Se on jo parempi kun ehdottaa että osta mekaaninen ja siihen vittu dripperi ja rakennat korkeintaan 0.14ohminen setuppi niin vittu et toimii... sit niillä on joku 5A akku joka kyykkää joko heti tai venttaa liemet pihalle ja taas valvira ja muu paska saa lisää vettä myllyyn siihen että nämä pitää kieltää...

Kysynkin kaikilta miksi melkeinpä kaikissa myymälöissä on on erikseen aloittelija paketit??? siksi että ne on ihan paskoja??

Vastaukset joko forkalle irkissä FB.ssä tai sähkö postilla osoitteeseen coniitestaa@gmail.com

Niin voidaan jutella aiheesta sitten enemmän....

Peace and out ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti