keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Kattellista vai kuvittelenko mä vaa niin???




Vapoväki *kumarrus*

Pitänee paikkaansa sanonta että "Kumartaessasi yhdelle, pyllistät toiselle".
En tiedä mikä suomen vapo kansassa (ja muutenkin) ihmisiä vituttaa maksaa korvausta tekijöille ja myyntiliikkeelle?

Olen huomannut että kaikki pitäisi saada ilmaiseksi kalleimmilla posteilla välittämättä yhtään että joku niistä joutuu maksamaan joka tapauksessa. Jos joku tilaa esim kiinasta tavaraa niin senkin pitäisi tulla heti huomenna postiluukusta sisään. Tosiaan lentöyhtiöt on rajoittanut lentokoneissa kuljetettavia tavaroita ERITÄÄIN suurella kädellä. Ja jos kiinalaiset haluaa tuoda tavaraa asiakkaille tapahtuu se tältä osin suuressa määrin laivalla joka ei nopein mahdollinen toimitus muoto ole.

Mutta siihen kateuteen vielä. Olen aistivani hieman suurempaa kateutta tällä ryhmällä kun monessa muussa yhteisössä. Onko sitten Suomalaisten luokka erot niin suuret että se kenellä on varaa sijoittaa "puulatikkoon" reilusti yli 300€ on vitun porvari joka saisi jakaa rahansa köyhille, ja taas se joka ostaa kaiken FT:ltä on se köyhä paska joka voisi mennä töihin ja hankkia rahaa oikeisiin tuotteisiin.

Toki jokaisella on ne omat menot sun muut, mihin on vaan pakko suoltaa rahaa. On siellä asuminen ja siellä kämpässä viihtyminen. Toki syödäkkin joskus pitäisi, EHKÄ.

Itse kuulun johonkin välimaastoon tässä asiassa. olen oman vapo hyllyni saanut täytettyä näillä keskiverto laitteilla, jotka omaan käteen sopivat ja toimivat itselleni.

Ymmärrän osan puheista AITO VS KLOONI keskustelusta, avaankin teille hieman mitä mieltä olen.

Aito on aito, varsinkin suomessa valmistettuna on laatu sekä takuu asiat ehkä helpoiten hoitaa. Samaa kieltä puhuvan ihmisen kanssa on kaikista helpoin tehdä yhteistyötä.
En ymmärrä jos joku pyytää 30€ arvoisesta tuotteesta 300€ ei siinä se suomalaisuus voi noin iso tekijä olla. Tosin yhtään tälläistä tuotetta ei vielä vastaani tullut suomi modauksissa.

Toki Ft:ltä saa halvemmalla jos jaksaa odottaa sen 1-52 viikkoa kärjistetysti.
Laatu Ft:llä on tietyissä tuotteissa  mitä sattuu ja he eivät välttämättä mieti asioita ihan loppuun asti ennen tuotantoon siirtämistä.
Näin ollen suurin osa huonoista kokemuksista tulee tästä laadun vaihtelusta ja laitteiden toimimattomuudesta. Toki kuka haluaa ostaa romurautaa kiinasta edes halpaan hintaan?? kysympähän vaan? On itsellänikin kiinan poikien tuotteita hyllyssä jotka toimii moitteita ja on melkein jokapäiväisessä käytössä.

Toki ymmärrän että suorat tuote väärennökset olisi hyvä kitkeä pois joko boikotoimalla ostoja tai yrittämällä tuotten tekijänä järeempiä keinoja. teenkö tuoteväärennöksen jos otan palan rautaputkea johon teen kierteet ja muut osat... mielestäni en. Kunhan en siihen kylkeen kirjoita Diablo Tai Wapari tai Caduceus tai muita tunnettuja suomi valmistajien logoja.

Muuten melkeimpä kaikki putkissa varsinkin on jo nähty. putki on putki vaikka sitä yrittäskin voissa paistaa ;) liian suurta meteliä noista kiinan kamoista ei kannata mielestäni tehdä, Se saatta sattua jossain vaiheessa omaan nilkkaan kun media saa vääriä käsityksiä siitä ett suomeenkin tilataan kiinasta vaarallisia ja toimimattomia tuotteita.

Sähkötupakointi on muutenkin aika kovassa kulmassa tällä hetkellä kiitos EU:n päätäjien ja siihen ei auta suomen päätäjien päätökset.

Jos multa kysytään meidän pitäisi olla yhtenä rintamana taistelemassa paremman huomisen puolesta eikä tapella keskenämme kuka on maksanu omasta lelustaan enemmän ku joku toinen.. eikös se riitä että se halvemmillakin laitteilla höyryttelevä on tehnyt valinnan luopua analogisesta sähköiseen ja alkaa näin parantaa omaa elämän laatuaan ;)


Kapish ja sillee

T: Sami Eräluoto AkA Conii


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti