tiistai 11. marraskuuta 2014

Hei taas kaikki

Hei arvon vapopäät ja hyvää hieman kipeätä tiistaita.

Nyt onkin taas aika kirjoittaa uuta tekstiä.

Ja siitä minä niin mieleni pahoitin.
Tai no ärsytyksen sai taas päälle lukiesani ja selvitellessäni tuolla FB:N tietyllä sivulla tapahtunutta "selkkausta". Joko jollakin aikuisella miehellä/naisella ei ole munaa myöntää tekosiaan tai sivusto josta puhut tekee täysin omiaan. Ihmettelen vaan että jos jollakin on huutokauppa menossa niin miksi vitussa sinne kenekään pitää mennä väliin huutamaan hinnasta jotain.

Olen itsekkin muutaman huutokaupan pitänyt ja myöskin muihin osallistunut. Huutokaupan ideahan on se että myyjä antaa tuottelle tarvittaessa pohjahinnan jonka alle ei suostu tuotetta myymään. Siitä sitten jokainen saa omassa pääsään miettiä korottaako hintaa vai ei. Okei jos tuote on alunperin hinnoiteltu yli sen oikean arvon on myyjän hyvä tietää ettei sekään ihan eettisesti ole oikein. Tosin jokainen ihminen määrittelee omalle tuotteelleen sen arvon.
Myynti arvo on eri kuin tuotteen arvo. Toki jos ilmoituksessa esimerkiksi kusetetaan suoraan esim tuotteen iällä tai kunnolla niin on se paheksuttavaa ja pienen näpäytyksen arvoista. Mutta silloinkin suosittelen näillä sivuilla kauppoja tutkivien ottamaan yhteyttä Adminiin tai ylläpitoon. Joka tekee sitten tarvittavat toimen piteet jos sen näkee aiheelliseksi.

Nyt on kuitenkin tullu esille tapaus jossa yhden ihmisen myynti ilmoituksia on poistettu ilman erillistä ilmoitusta. Syyllistä tällä teolle on erittäin vaike hakea. Tiedoksenne kyseisellä paikalla ylläpitäjiä huimat 4kpl joten luulisi ettei se hirveän vaikeeta ole. MUTTA ON SE, kun ei mitään logeja ole ja kaikki 4 ylläpitäjää ilmoittaa olevansa syyttömiä asiaan.

Toki ymmärrän että tälläisessä asiassa tunteet nousee pintaan ja ruvetaan etsimään syyllistä tai syytä tähän. Tällä kertaa kun kumpaakaan ei voi aukottomasti todeta on meillä täällä semmoinen pieni muotoinen huono tapa, että aletaan suoraan haukkumaan/sättimään eri mieltä olevia ihmisiä, joka kärjistyy yleensä siihen että uhkaillaan ja mennään henkilökohtaisuuksiin. TÄTÄ en ymmärrä perkele. Eikös aikuiset ihmiset osaa perkele muuten hoitaa asioitaan  kun pelkästään haastamalla toisen tai tuomalla esille asioita jotka ei välttämättä kuulu näiden kahden ihmisen ulkopuolelle. Toki on asioita (joita nähtiin jo jonkun aikaa sitten tapahtuneen selkkauksen yhteydessä) jossa otetaan uusille kasvoille tiedoksi vanhoja seikkoja jotka voi muuttaa suureltakin osin tämän toisesta puolesta tehtyyn mielipiteeseen.

Joskin tikulla silmään sitä joka vanhoja kaivelee... vai miten se meni.

Nyt kuitenkin meidän pitäisi edelleen muistaa puhaltaa yhteen hiileen tämänkin asian kanssa että saisimme sen positiivisen mielikuvan myös höyry yhteisömmä ulkopuolelle välitettyä.
Siihen ei todellakaan auta media kanta höyryttelyyn ja sen mustamaalaaminen, mutta ei myöskään sekään että saamme pieniä maailman sotia yhteisömme sisällä. Toki näinkin isoon joukkoon mahtuu jos jonkinlaista tallustajaa joten kaikki eivät voi tulla toimeen kaikkien kanssa... se on fakta.... Mutta voimme kuitenkin yrittää tehdä tätä yhteistyössä ei toisiamme vastaan tapellessa...

Jos tänne alkaisi nyt hieman positiivistakin juttua lisäämään pikkuhiljaa niin odotan kun kuuta nousevaa Lauantain 15.11 Vape Helsinki miittiä joka järjestetään allekirjoittaneen toimesta tällä kertaa uudessa paikassa. Paikka on isompi mutta nyt ilmoittautuneiden määrää katsoessa huomaa että isompikin paikka voisi toki olla jeba juttu jossain välissä... Jotain pientä kivaa miittiin ollaan saatu ja katsotaan saadaanko vielä muutakin ;)

Vaikkakin kirjotitin aikaisemmin omasta mustasukkaisuudesta muiden myyvempiin nesteisiin olen yllättynyt positiivisesti saamastani palautteesta nestettä kohtaan. ja tasasen tappavaan tahtiin tiivaria häviääkin Vape-Reseptien verkkokaupan hyllystä. HYVÄ TE ;)

Kyl mää ehkä sittenkin rakastan teitä kaikkia <3

Ei muut tällä erää kun kuuluisat sanat

PYSYTÄÄN HÖYRYISSÄ

Helvetin ystävällisin terveisin
Sami Eräluoto
Conii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti